Fler inlägg

Vintern och snösmältningen har varit lite elak mot Sveriges skönaste DH-bana och den behöver en rejäl dos kärlek så här innan öppningen nästa torsdag. Så därför tänkte vi ge oss upp på fjället på tisdag kväll och göra en insats under några timmar för att få banan i fint skick igen. Troligen behöver vi även bygga om en hel sektion med en ny bandragning så det är bra om vi kan bli ett gäng, ju fler händer desto fortare går det och vi kan ha en åkbar bana till öppningshelgen.

Efteråt grillar vi korv på pickisflaket och kanske rent av suger i oss en tvåkommaåtta.

Samling vid Fjällgården kl 18.00 på tisdag 31/5. Henke på Skistar lägger fram verktyg men ta gärna med egna om du har så räcker det till fler. Typ fyllhammare, kratta, grensax, yxa eller spade. Och ta med en vän när du ändå är i farten. Ta på dig handskar och grova skor eller stövlar. Din vän med för den delen.

Vi ses!


Tobias
2011-05-27
  • matthias

    Tyvärr upptagen imorn men gärna en annan gång :)

    Matthias  

blog comments powered by Disqus