Fler inlägg

Den 20-22 maj har vi i ÅBC blivit speciellt inbjudna till Järvsö för en exklusiv VIP-helg. Vi hjälper till att gräva i parken under lördagen och lär oss nya trix av den bäste ledbyggaren i branschen: Tom Pro från Gravity Logic, all the way from Whistler, BC. På söndagen får vi sedan njuta av svettdropparna när JBP kör igång liften för säsongen, enbart för oss. Ja, du läste rätt. En hel cykelpark för oss själva. På kvällarna blir det skönt häng i downtown Jarse och mys i stugan.

Lite detaljer angående trippen:

Fredag 20/5
Ankomst till Järvsö och Järvsö Stugby för inkvartering. På kvällen är det middag på Condis Bar & Kök med specialpriser.

Lördag 21/5
Nu ska verktygen fram.Vi bygger i parken under hela dagen under ledning av självaste Tom Pro från Gravity Logic. På kvällen är det fest…

Söndag 22/5
Liften är öppen från 10.00- 16.00 vilket innebär att det är cykling som gäller hela dagen –
enbart för medlemmar i Åre Bergscyklister

Pris 500:- Då ingår boende i storstuga och lite käk och dricka. Liftkort på söndagen behövs inte.

Resa Vi står själva för resan ner. Posta gärna ett inlägg på klubbens Facebooksida om du saknar någon att åka med. Vi kommer väl överrens om att ingen kör i ensam bil ner, ok? Bra!

Anmälan Maila till klubbmailen info@arebergscyklister.se och anmäl att du vill hänga med, eller ring Tobbe på 070-2227710, eller Lena 070-6836293. Betalning för boende osv sker på plats i Järvsö, bring cash!

Ta med Utförshojen, skydd och kläder för cyklingen. Kraftiga skor/kängor, handskar och oömma kläder (länge sedan man fick den uppmaningen) för byggdagen. Har du egen fyllhammare eller liknande så ta gärna med den.

VIP-helg Järvsö


Tobias
2011-05-12
blog comments powered by Disqus