Fler inlägg

Nu har ju Mr Race hjälpt våra besökare ett bra tag på sajten och det börjar bli läge att ta fram några ”FAQ”-exempel:

Fråga:
Hur bedömer du följande setup?
Ram: Giant Glory DH -07 Dämpare Fram: Rock Shox Boxxer World Cup 2010Dämpare Bak: Rock Shox Vivid 5,1 2010Bromsar: Avid Elixir RVäxelreglage: Sram X.0Bakväxel: Sram X.0Styre: Truvativ Hussefelt 680mm OSStyrstam: Truvativ Hussefelt 60mm OSHandtag: ODI Lock-onStyrlager: FSA (Top 1 1/8 Bot 1.5)Vevparti: Shimano Saint 83/170mmKedjestyrare: E.13Kasset: SramKedja: SramPedaler: Crankbrothers 50/50Fälgar: Mavic EX729Nav: Hope pro 2 20mm F 150x12mm BDäck: Hutchinson 2,4

Mr Race:
Hörde jag Shimano!?- De e sjukt räjs!

Fråga:
transition covert v2, fox 36 talas rc2 fit, rp23 x9

Mr Race:
Gör som jag – ladda med Tacos två dar innan räjs.

Fråga:
hej, jag läser hemsidan med stort intresse. har ni någon övre åldersgräns? skämt åtsido jag skulle vilja indrodusera vår dotter 19år i detta äventyr och då kan ju en cykel vara en lämplig student present. Är Sunn erbjudandet en bra start eller hur börjar man?19 år och skid intresserad borde stämma. finns det service7reservdelar till Sunn i Åre? går det att sälja om intresset inte infinner sig.det vore toppen om du hade möjlighet att slå en signal

Mr Race:
5-10-skor – de e visst räjs!

Fråga:
Jag har en gammal Crescent Sleipner med Rock-shoxx-dämpare fram. Pallar den att köra downhill med?

Mr Race:
Lyssna nu. Det viktigaste i världen är en smooth gaffel – det e räjs!

Fråga:
Jag har en grön och en blå. Nu är jag lite osäker på vilken som gäller i år. Det är mycket slag på båda men den ena styrveven är av. Vilken ska man ta? Tänkte droppa lastkajjer och hycka mest generellt. Tack för tips

Mr Race:
Äsch, det är räjs!

Fråga:
Battaglin 3 cime carbon

Mr Race:
Jag säger bara Troy Lee – Sam Hill Edition.

Fråga:
Surly 1×1

Mr Race:
Lyssna nu. Det viktigaste i världen är en smooth gaffel – det e räjs!

Fråga:
Trek Session 99 2012

Mr Race:
Du är inte snabbare än Sam Hill i alla fall. Han e räjs!


Teodor
2011-03-15
blog comments powered by Disqus