Fler inlägg

Igår kördes Maxi Avalanche här i Åre. Vi kunde glädjas med Robin Wallner som blev totaltvåa och en rad medlemmar som tog fina placeringar. Vår hjälte Herman Ölund slutade som sexa totalt, trots att han fick det tveksamma nöjet att starta från sista plats i båda åken efter strul i kvalet (däcket krängde av från fälgen).
Hanna Oleträ vann damklassen före Jenny Ottosson och Kristin Signemark, samtliga från från Åre Bergscyklister, Hanna och Jenny var etta respektive tvåa även i fjol. Sist men inte minst tog sig nybörjaren Mathilda Heimer till en mycket imponerande fjärdeplats. Mathilda som har cyklat i någon månad, lyckades även bli femma i SM förra helgen. Den här unga damen är med andra ord mer race än de flesta i klubben…

Bilder från Maxi Avalanche Åre 2010

Resultat


Åre Bergscyklister
2010-08-22
blog comments powered by Disqus