Fler inlägg

Hej på er,

Nu är det dags att börja gå igenom vad som kommer att hända under SM-helgen. Tävlingen kommer bli hetare än någonsin med tanke på att Robin Wallner vann Em för några dagar sen, och med ett guld, brons och en tiondeplats. Svensk DH-racing aldrig varit bättre! Åbc Ser fram emot en kanon helg. Den viktigaste delen av tävlingen är att vi flaggvakter gör ett bra jobb, därför har vi ett informations möte på gamla brandstationen på tisdag kl 19.00. Kristian (gabbe) Axelsson är ansvarig för alla flaggvakter så kan ni inte komma på mötet vill jag att ni ringer gabbe så att ni får informationen som gäller. Gabbes nr är 0703264881. Hemsidan kommer att uppdateras med all info ni behöver under veckan. Vi ses på Tisdag kl 19.00

Chrille


Åre Bergscyklister
2010-08-08
blog comments powered by Disqus