Fler inlägg

Fototävling!
Igår onsdag uppvisade vädret här i Åredalen en av sina bättre sidor. Under dagen intensifierades arbetet för teamen i Scandinavian Photo Challenge som gick in på sin sista dag. Vi tog rygg på Team Scanada som piskas till lydnad av den energiske världsmästarfotografen Mattias Fredriksson… som ser allt annat än seger som otänkbart. Perfektion är ingen slump!

DSC_0057

Här nedan ser vi vår lokale hjälte Janne Tjärnström köra ifrån det kanadensiska proffset Darcy Turenne under en av alla sessioner i Tusenmetersleden igår vid lunchtid.

DSC_0079

I Team France som vi ertappade vid hängmattorna utanför Hyddan, verkar det istället vara åkarna som dikterar villkoren…

DSC_0142

Slopestyle
Hyddan är för övrigt en perfekt plats för att spana in alla kids som kör slopestyle på Fjällängen. Träningen pågår dagarna i ända och på fredag klockan 16:30 blir det Superfinal i tävlingen som döpts till Send It. Här kommer ett par smakprov i väntan på den stora showen.

DSC_0254

DSC_0134

XC
Liftarna rullade på hela kvällen men för de som var sugna på att trampa och ta sig lite längre bort på Skutan anordnades veckans tredje XC Bliss. Träningfreaken trampade uppför medan vi andra tog VM6:an för att sedan ansluta på vägen till Olympiaplatån. Efter mycket slit uppför kom belöningen i form av Jörgens, ett superfint singletrack som går slingrar sig nerför i grönskan. XC Bliss återkommer varje dag, så passa gärna på att prova!

IMG_2113

IMG_2116


Åre Bergscyklister
2010-07-08
blog comments powered by Disqus