Fler inlägg

uncle_abc

Nu börjar det dra ihop sig till årets cykelhändelse: Åre Bike Festival, 5-11 juli. Men för att det ska bli så roligt det bara går så behöver vi lite hjälp från ÅBC:s fantastiska medlemmar. Åre Bergscyklister behöver dig!

Transportansvariga

Vi behöver några stycken som kan hämta och lämna åkare och fotografer på Östersunds och Trondheims flygplatser. Söndag 4/11, måndag 5/11 och söndag 11/11. Vi har ett (ev. två) släp att tillgå och kanske en minibuss. Har du en bra, stor bil, med dragkrok så är det suveränt annars löser vi det. Vi står självklart för soppa och liknande. Dessutom får du göra bekantskap med trevliga människor från andra länder och chansen att visa dom hur vackert det är i Jämtland på sommaren!

Flaggvakter och starters

Vi kommer att köra två tävlingar under veckan: en singletracktävling i Nelson/Tjärnis på torsdag + en chainlesstävling i Flinbanan på lördag. TIll det behöver vi 10 personer per tävling som kan vara flaggvakter och stå vid starten samt vid målet. Start för tävlingarna är klockan 14 båda dagarna och dom håller uppskattningsvis på i högst två timmar. Vi bjuder på käk och ett glatt häng.

Sekretariat

Anmälning till camps och tävlingar kommer att ske vid ett tält på Fjällängen. Därför behöver vi några personer som kan turas om att sitta där och ta emot anmälningar och svara på frågor. Musik och underhållning i form av kraschande dirtkids bjuder vi på. Käk också. Ju fler som ställer upp desto kortare tid behöver var och en sitta, vi gör upp schema när vi har folk.

Låter det kul? Klart det gör! Hör av dig till Tobias på 070-222 77 10, glisseur@gmail.com. Eller Teodor på 0706-56  86 28, teodor@aresolution.se. Eller info@arebergscyklister.se.

Programmet för veckan hittar du här.


Tobias
2010-06-28
blog comments powered by Disqus