Fler inlägg

Efter Söndagens världskupp i Loegang så har lera fått en ny betydelse… Greg Minaar från Santacruz syndicate tog sin andra seger för året och leder nu den totala världskuppen. Måndag kvällen är som bekant bokad för att klubben ska hjälpa bikeparken med ett handtag efter förra veckans ”lite” stormiga avslut, vi ses självklart kl 18.00 på fjällgården.

En riktig cool nyhet är att ÅBC har nu fått en drömmedlem, Rob Warner! Rob Warner tävlade i Åre på Wm och har under de senaste åren blivit lite av en kommentator legend inom DH och Mx. Här ser ni ett overkligt coolt snack med en av de största genom tiderna, Shaun Palmer. Rob öppnar seriöst men anklagar efter ett tag världens störste actionsport utövare genom tiderna för att sova med grabbar… sjukt kul.

ROB WARNER, VÄLKOMMEN!


Åre Bergscyklister
2010-06-21
blog comments powered by Disqus