Fler inlägg

Idag körde vi första söndagsturen för säsongen och som vanligt blev det en lite längre tur än vi brukar hinna med på ondagarna. På det hela var det en finfin tur med lite nya vägval för min del när Krille och Daniel visade upp Undersåkers finest.

På onsdag tänkte vi köra den härliga Bäverkroksturen borta i Vallbo och således blir det lite logistik för att komma upp till start. Patrik ställer upp med sin skåpbil och städar ut lite verktyg, så den sväljer väl en hel del hojar. Jag kan langa upp två på mitt tak och så kanske Örjan kan ta tre på kroken. Så passa på att hänga med i Kroken! Onsdag utanför Skidsport som vanligt.


Teodor
2010-06-20
  • Mats-Håkan

    Jag hänger på till Vallbo men åker från Undersåker och har plats i bilen om någon vill åka med.
    /Mats Håkan

blog comments powered by Disqus