Fler inlägg

Varför känns det alltid som om det går som snabbast när man kör med sin bästa cykel polare, eller tar rygg på någon man vet är snabbare?

Enkelt… man vill inte bli ifrån körd!

Om du någonsin har känt den känslan så finns det en racer i dig. Nu är det dags att släppa ut den!!! I sommar körs Downhill-SM i Åre, årets höjdpunkt i race kalendern! Bara en kan vinna, men alla som kör blir garanterat en bättre cyklist, man får ta det till den nivå man själv vill helt enkelt.

Klubben har medlemmar som kör tävlingar innan SM också, och det riktigt bara! För någon helg sen vann Herman  H30 i vallåsen (sverige cup) och inte nog med det han hade snabbast kvaltid av alla!

Åre har den absolut bästa terrängen för att fostra DH cyklister i sverige. Och jag vet att det är en hel drös med snabba killar och tjejer på berget, nu är det dags att visa er!  Som uppladdning under sommaren kör vi klubb träning en gång i veckan, tänkte att vi ska hjälpa och tagga varandra att bli bättre och snabbare! Vi kommer koncentrera oss på DH banan men även andra spår kommer att köras. Klubben har ett eget Freelap system(tidtagning) att förfoga som kommer att användas flitigt, och alla är välkomna oavsett om man vill tävla eller inte. Kommer med tid, plats och dag när liftarna har öppnat!

Klubben körde även en liten försäsongs tävling samtidigt som klas garage, tejpen var uppe i Hermans och pulsen steg på en gång. Tiderna blev tajta och det var en riktigt kul start på säsongen, vissa var mer nöjd med tiden än andra, men alla var glada! Kolla in bilderna här

Vi syns i race-sommaren!


Åre Bergscyklister
2010-06-03
  • Men, men, jag skickade ju in bilder på herman...dom kanske iofs inte var dom bästa, men dom var iaf.

    Fred ut

    Niklas

blog comments powered by Disqus