Fler inlägg

Klas Garage blev förra sommaren ett startskott för Årebergscyklisters nysatsning! En dag då alla i och utanför byn kunde träffas och få proffsig hjälp med sina cyklar, äta gott och lyssna på bra musik. Årets upplaga är inte sämre! Samtliga butiker kommer att medverka och hjälpa till att fixa era cyklar. Jonas Dahlbom allas våran mästerkock står även i år för maten och Åbc hus-dj Tobben aka Lord of Funk levererar stenhårda beats. Vart kommer då denna tillställning äga rum undrar ni?! Jo vid Klas garage såklart! och det ligger som alltid vid villankorsningen påväg upp mot sjukhuset.

Åreberscyklister bjuder på Mekhjälp från några av Sveriges bästa cykel-mekar, mat från stjärnkocken Jonas Dahlbom och en massa bra musik. Det enda du behöver göra är att gå med i Åreberscyklister solsystemets hetaste cykelklubb.I år vill vi att ni som inte hunnit bli medlemar blir det på plats, priserna hittar ni här http://www.arebergscyklister.se/medlem/bli-medlem/

Klassikern ”väg din hoj” kommer såklart tillbaka! kommer Micke segra i år? kommer Kona-Konny kunna ta revansch från förra årets bojsänke? allt detta får vi reda på Lördag på Klas Garage.

Det kommer att tävlas lite på förmiddagen och nu ska mästaren av ”hermans” utses… Klubbens freelap system och tidtagningsklockor kommer att gå varma, vill du vara med? se då till att vara vid Bergbanan kl 10.00 och prata med Henrik Ljungberg så kommer allt att klarna!

Klas_Garage_2010_web

Vi ses hos Klas! Åbc


Åre Bergscyklister
2010-05-15
blog comments powered by Disqus