Fler inlägg

Vintersäsongen är snart slut och vi i Åre Bergscyklister ser fram emot att ta fram cyklarna och möta sommarens äventyr. Vi har som mål att i sommar starta ungdomsgrupper i cykeldisciplinerna downhill, cross country och landsväg.
Vi välkomnar er därför till en introduktionsdag i alla disciplinerna. Tanken är att föräldrar som vill engagera sig antingen med förslag/ idéer eller rent praktiskt träffas och tillsammans bygger upp verksamheten. Ungdomarna ska självklart vara med fullt utrustade med skydd och cyklar så att vi sedan kan ta en cykeltur och gå igenom grunderna i de olika grenarna.
När? Söndagen den 2 maj kl.10 på Åre torg.
(Bergbanan är öppen för cykling)

Vid frågor vänligen kontakta Angelica Bacirtzis
på tel. 0739-628 631

Välkomna!!


Åre Bergscyklister
2010-04-24
blog comments powered by Disqus