Fler inlägg

Efter den här långa och arktiska vintern som vi haft i år börjar det verkligen rycka i cykelbenen igen. Men håll ut, snart smälter det vita helvetet som ligger på marken bort och vi kan rulla ut cyklarna ur förrådet igen. Om väntan är för outhärdlig kan du ta rygg på dom tappra själar som skottat upp Hermans och som kör laps med Bergbanan. Är du rik kan du annars boka en biljett söderut och njuta av cykling i sol och värme. Eller så blir det till att vänta ett tag till… Men snart trampar vi igen.

Åre Bergscyklister har precis som förra säsongen en massa kul på gång. Säsongen inleds traditionsenligt (för andra året…) med Klas Garage i början av maj. Till i år är målsättningen satt skyhögt och hela klabbet är flyttat till Farmen, mer info kommer vad det lider. Vi kommer även att arrangera Åre Bike Festival 5-11 juli och SM i downhill 14-15 augusti. Utöver det blir det klubbkvällar i Bergbanan, XC-onsdagsturer och en hel del annat. Vi är på gång!

Men ingen klubb utan medlemmar så se till att betala in medlemsavgiften för 2010, mer info om medlemsavgifterna hittar du här. Som vanligt innebär ett medlemsskap i Sveriges skönaste cykelklubb en massa fina erbjudanden hos Åres näringsidkare, förutom glädjen att delta i klubbens aktiviteter förstås! Medlemskorten kommer om någon vecka.

Dessutom behöver vi folk som engagerar sig och hjälper till i klubben. Det kan vara att vara flaggvakt på våra tävlingar, dra in sponsorpengar, gräva leder, coacha kids eller precis vad som helst. ÅBC behöver din hjälp och ju fler vi är desto mer kan vi utveckla klubben och cyklingen i Åre. Hör av dig till någon i styrelsen om du vill hjälpa till. Och det vill du!

Vi ses!

Åre Bergscyklister

DW_JT_Hummeln2_Are_0119


Åre Bergscyklister
2010-02-28
blog comments powered by Disqus