Fler inlägg

Jahaja, då var cykelsäsongen slut för i år, i alla fall den liftburna varianten i Åre. Menvafasen, då är det väl lika bra att Åre Bergscyklister styr ihop ett avslutningsparty. Platsen är Hyddan, lördag 10/10, från kl 19.30 och framåt.

Crigo och Ylva styr ihop grymt käk. Det blir buffé: renklubba, potatisgratäng, sallad, bröd och smör + en öl eller ett glas vin. Men för att vi ska veta hur mycket mat vi ska köpa så säljer vi matbiljetter för 150 spänn. Dom finns på Åre Skidsport och passa på innan fredag 9/10.

DJ Mattis spelar absolut inget annat än musik med distade gitarrer. Hela kvällen. Tack för det. Vi visar Byssas samlade videobloggar och en skön retrovideo från VM-99.

Anyway. Kom dit. Ta med en vän. Ta med två vänner. Eller fler, alla är välkomna. Gamla medlemmar, nya medlemmar och även de stackare som ännu inte fattat sitt eget bästa och blivit medlemmar i Sveriges skönaste cykelklubb. Det blir grymt, det brukar det bli. Och bläckrädda och Janus kan vara lugna, vi skippar tatueraren den här gången…

Eventet på Facebook

viva


Tobias
2009-10-05
blog comments powered by Disqus