Fler inlägg

Åre Bergscyklister och Dirt Magazine bjuder in till party på Dahlboms under Avalanchehelgen.

Avalanche-helgen, alltså 28-30 augusti kommer att bli en riktig höjdare. För att fira att Avalancheserien gör ännu ett stopp i Åre tänkte vi i ÅBC ställa till med lite kalas. Igen. Den här gången har vi teamat up med Dirt Magazine och bjuder in alla medlemmar i ÅBC plus alla anmälda åkare till Avalanche till Dahlboms övervåning, fredagen 28 augusti, från klockan 20. Kom och käka plockmat, lyssna på vår DJ som spelar sköna beats, ta en pilsner och bläddra i de senaste numren av världens skönaste cykeltidning: Dirt.

Vi har även två världsexklusiva ess i rockärmen:

* Mattias bildspel från Crankworx
ÅBC:s husfotograf Mattias Fredriksson visar sitt vinnande bildspel från fototävlingen Saint Deep Summer Photo Challenge som nyligen gick i Whistler under Crankworx. OBS! Detta är enda gången någonsin som detta bildspel visas utanför Crankworx!

* Auktion på klassiska cykelbilder

Du har även chansen att lägga ett bud på en print på Geoff Waughs superklassiska bilder på Shaun Palmer från VM 1999. Det finns endast ett fåtal exemplar i världen så det här är ruggigt bra grejer.

Mattias Fredriksson auktionerar ut en annan klassisk Årebild från sitt enorma arkiv.

OBS! Festen är för medlemmar i ÅBC och tävlande i Avalanche. Vill någon annan komma på festen så är det bara att signa upp som medlem eller anmäla sig till tävlingen.

För mer kött på benen, kolla in Dirt Avalanche Party på Facebook

maxiavalanche


Tobias
2009-08-20
blog comments powered by Disqus