Fler inlägg

Efter att i fredags ha kört en helt grym dubbeltur med Bäverkroken och Blanktjärnsturen så kände vi att vi ville ha mer av Vålådalstrakterna och gav oss på Issjödalsturen.
Det var nästan löjligt vad blött det var efter att ha regnat hela natten och morgonen, inte verkade det ge sig heller. Jag klarade mig med ren tur tror jag men både Håkan B och Håkan N drog ett gäng over the bars som såg riktigt skräckinjagande ut på håll bakifrån. Blöta rötter, rock gardens och stora pölar som dolde alla möjliga hål gjorde att turen tog uppåt 3½ timma.

Jag har kompletterat turbeskrivningen med gps-loggen från turen.

Min orginalplan var att göra en runda från Vallbo som anslöt på Bäverkroksrundan som vi körde i fredags.
Är det någon som vet hur cyklingen är ned från Issjön ”medsols” ned till Tomröven och mot Vallbo? Dessvärre hade jag ingen karta med mig på turen och svårt nedkylda som vi var så var det inte läge för några chansningar när vi stod uppe vid Issjön.


Utfodring vid Grönvallen

Svajig bro över Fångån.


Teodor
2009-08-16
blog comments powered by Disqus