Fler inlägg

Åre Bergscyklister har börjat vägen mot världsdominans. Första steget var nu i veckan då vice ordförande Mattias Fredriksson sopade hem den prestigefyllda fototävlingen Saint Deep Summer Challenge under Crankworx i Whistler, världens största cykelfestival. I Team Scanada som hans lag hette ingick Jenny Liljegren, Martin Söderström (nybliven hedersmedlem i ÅBC), Trond Hansen, Stevie ”Sender” Smith och filmaren/redigeraren Dave Mossop.

En löjligt nöjd Fredriksson meddelade att laget druckit upp hälften av prispengarna i skumpa under kvällen. Sånt gillar vi! När Mattias vaknat till liv igen kanske vi kan få se det vinnande bildspelet också. Stay tuned.

jenny_whistler_mf

Jenny Liljegren öser på i Whistler. Foto: Mattias Fredriksson


Tobias
2009-08-14
blog comments powered by Disqus