Fler inlägg

Precis som Chrille lovat så torkade det upp och bjöds på en superfin kväll. Och rekord när det gäller deltagarantalet – vi blev säkert 15 glada cyklister som gav oss iväg på Rastas nya twist på Rödkullerundan.

Tyvärr fick undertecknad en lös vevarm på nya pärlan och eftersom det var dåligt med 10-millimeters insex så fick jag ta en varlig rullning hemåt efter att ha nått Rödkulle berg och kan tyvärr inte bjuda på några kommentarer om nya sträckningen.

Imponerande att se Patrik (?) köra single-speed upp på en tuff 40-minutersklättring där man själv bitvis är rätt glad för 22-32…

Jättekul att så många har börjat haka på och visa att XC-gänget kommer att vara att räkna med i klubben!

På tal om att få med många på turerna, så kan det vara bra att uppmana alla som hojar att gå med på mail-listan (och i klubben såklart om de inte redan är med!), så kan man göra fler spontana turer utöver onsdagarna och få med sig folk med lite kortare varsel.

/™

img_10351


Teodor
2009-08-12
blog comments powered by Disqus