Fler inlägg

Vilken kanonkväll vi fick på veckans onsdagstur. Helt vindstilla och typ 19 grader när vi stack iväg på HÅEC-varianten som innefattar den vanliga monsterklättringen uppför kulturstigen följt av gamla HÅEC-banan via Fäviken till crossbanan och nya sträckningen längs skoterspåret upp till Fröå gruva. GPS-loggning finns på XC-sidan. Detta kan vara Åres bästa tur – den har verkligen allt. Mina nya vita skor var för övrigt bara vita i typ 9 km.

Chrille (gissar jag) hade tipsat två urstarka xc-fantomer från Irland att haka på kvällens runda och de var grymt nöjda att få lite guidning efter att ha chansartat mosat sig runt skutans sumpmarker häromdan. Killarna hade tydligen varit inne på Stadium och frågat om XC-tips och fått veta att det inte fanns nåt – yeah right!


onsdagstur1

onsdagstur2
Visa

HÅEC – nya/gamla på en större karta
/™


Teodor
2009-08-05
blog comments powered by Disqus