Fler inlägg

Vad hände egentligen i lördags?

Frågan som en del av oss har ställt sig de sista två dagarna… ÅBC kommer snart att publicera bilder och en utförlig redovisning av vad som egentligen hände (i bildformat) det  som är helt säkert är att festen blev en riktig höjdare och det har redan börjat ryktas om en avslutningsfest i slutet på sommaren!

Åbc tar även av sig hatten till de sju som valde att låta Terror-Tommy gå lös! och framförallt de tre som valde att i bläck föreviga skinnet med Åbc;s logga! Ni är nu livstidsmedlemmar och ett ”speciellt” medlemskort är på g!

Vill passa på att tacka Ylva, Crigo och Gabbi för allt slit och att ni gjorde så att festen blev helt grym! Tack!

Kolla in fler bilder från förödelsen på ÅBC: sida på Flickr.


Åre Bergscyklister
2009-07-19
blog comments powered by Disqus