Fler inlägg

ÅBC har skaffat ett Freelap-system för tidtagning, med sjysst hjälp från Åre Skidsport (tack Daniel). Vi har två transmitters, eller stolpar, och fyra klockor. Utrustningen är lätt att bära med sig och sätta upp precis var som helst på skutan där man vill mäta hur överjävulusiskt fort man hojar. Dra ihop några polare och kör en minitävling i DH-banan, eller chainless i Flinbanan. Och systemet funkar lika bra för att svettas ordentligt på XC-hojen.

Grejerna är gratis att låna för Åre Bergscyklisters medlemmar och finns på Åre Skidsport mot att du pantar leg + ditt medlemskort. Gå in och snacka med personalen där, dom vet vad det handlar om och visar gärna hur det funkar.

Kolla mer på Freelap.ch om du inte har en susning om vad vi snackar om.


Tobias
2009-07-13
blog comments powered by Disqus