Fler inlägg

Kvällsöppet i liften! Öl! Grillat! Tatuerare! Knott! Vackra människor! DJ Sparris!

hyddan_500Eh? Jamän, Åre Bergscyklister och Hyddan bjuder in på sommarens skönaste party. Skistar öppnar WC-liften efter ordinare öppettider, enbart för Åre Bergscyklisters medlemmar. Grillmeisters Crigo och Ylva drar igång grillen framåt kvällskröken med sköna priser på käk och dricka. DJ Sparris AKA Mixmaster Mosbricka lirar tunes som får dina blodskrapade cykelben att svänga långt in på småtimmarna.

Och, som extrabonus: ÅBC har bokat upp västra Jämtlands hetaste taturerare, Terror-Tommy som sitter redo med nålen för att gadda din silkeslena hud med cykelmotiv till specialpris. Och, Crigo bjuder den som för evigt förgyller sitt ädla skinn med ÅBC:s logga på gratis förtäring. Hela kvällen. Och antagligen dagen efter med.

Var? Hyddan, Fjällängen, Åre Bikepark, Åre, Jämtland, Sweden. När? Fredag 17 juli, klockan 17:00-sent. Liften är öppen 17-19.

VÄLKOMNA!

MÄRK VÄL: Liften är enbart öppen för betalande medlemmar i Åre Bergscyklister, norra Europas skönaste cykelklubb. Och den snyggaste. Är du inte redan medlem så se till att bli det omedelbums. Fast alla som vill är ju självklart välkomna till Hyddan. Såklart.


Åre Bergscyklister
2009-07-10
blog comments powered by Disqus