Fler inlägg

Till slut har vi fått klartecken från Skistar att köra Bergbanan för klubbmedlemmar en kväll i veckan. Lite senare än vad vi hade hoppats på men det blir kul ändå så det är bara att köra på. Första gången blir nästa torsdag, 4/6. Sedan blir det 11/6 och 18/6. Finns det intresse från medlemmarna så fortsätter även efter att bikeparken öppnat upp alla sina liftar runt midsommar, och i höst.

I samma veva kör vi Local’s Night och samlas på Broken efteråt för lite käk, dricka och cykelfilm.

Men, för att köra Bergbanan krävs det folk som kör den också. De som är sugna på att lära sig köra Bergbanan (eller som redan kan det) kan höra av sig till styrelsen på info@arebergscyklister.se så snart som möjligt. Och kom ihåg: utan folk som ställer upp och kör kan vi inte utnyttja den här möjligheten. Desto fler som ställer upp ju mer kan vi alla cykla.

OBS! Klubbkvällarna är endast öppna för betalande medlemmar i ÅBC. Har du inte betalt in medlemsavgiften för 2009 så gör det omedelbums. Glöm inte heller att ta med medlemskortet, de finns att hämta ut på Åre Skidsport.


Tobias
2009-05-26
blog comments powered by Disqus