Fler inlägg

Klas Garage

Åre Bergscyklister tänkte fira att våren kommit till byn, nästan i alla fall. Därför kör vi en meckkväll hemma hos byns skruvarkung Klas Hägg: Klas Garage. Eller utanför hans garage rättare sagt. Plats: längst upp i Astmabacken mot sjukhuset i Café Villan-korset.

Ta med dig din hoj och fixa till den inför sommaren, vi håller med verktyg och mekställ och Klas ger smarta tips.

Vi kommer även att köra cykelloppis så ta med dina gamla, avlagda cykelprylar – någon annan vill säkert köpa dom. OBS: enbart cash.

Eller så kommer du bara och hänger och snackar cykel. Jonas Dahlbom kommer och grillar burgare, Ica Åre bjuder på läsk och korv. Vill du dricka något annat tar du med dig det själv. DJ T-Bone (AKA Tobben) snurrar skivor och sprider sköna vibbar.

Välkomna!

Åre Bergscyklister

Klas Garage på Facebook


Tobias
2009-04-22
blog comments powered by Disqus